16.-19.5.2019
        Fin | Sv | Eng 

                                   Pääesiintyjät 2019

Double Date (USA)

Double Date laulaa hauskoja, jazzahtavia sovituksia, tiukoin harmonioin, ja enimmäkseen barbershop -tyyliin. Repertoaariin kuuluu barbershopin klassikkoja, kansanlauluja, musikaaliteoksia, jazz –laulun perusteoksia, länsimaisia ja intialaisia perinteisiä lauluja, sekä pop-musiikkia koko 1900 –luvulta.

 

 

 

Philomela (FIN)

Philomelan muodostaa noin 60 ennakkoluulotonta, laulamista rakastavaa naista, jotka ova yhdessä sulava soitin, yksi moniääninen instrumentti. Kuoro liikkuu ja kuljettaa ääntä tilassa yleisön keskellä ja ympärillä. Musiikkineuvos Marjukka Riihimäki on johtanut Philomelaa sen perustamisesta lähtien. Helsingissä toimiva, 1984, Philomela on noussut yhdeksi maamme merkittävimmäksi kuoroksi, joka nauttii laajaa kansainvälistä arvostusta.

 

 

 

 

Lastenooppera Tuhkimo (FIN)

Alunperin lähes kolmetuntisesta oopperasta on nyt lyhennetty ja sovitettu lapsille sujuvampi ja kepeämpi versio. Mukaan on lisätty myös suomenkielisiä puherepliikkejä. Esiintyjinä ovat nuoret ammattilaulajat ja orkesteria imitoi pianisti Laura Kivikoski. Kyseessä on tätä produktiota varten koottu työryhmä. Rossinin Tuhkimo on suosittu klassikkoteos, kaikille tuttu satu, jonka koskettava ja opettavainen tarina on kiedottu mitä kauneimpaan ja humoristisimpaan musiikilliseen muotoon. Tämä uudenlainen ja raikas toteutus tarjoaa teoksesta hauskan ja elämänmyönteisen nuoren tytön kasvutarinan, jossa lopulta voittavat ymmärrys, rakkaus ja anteeksianto. Ohjaus on nykyaikaisen mukaansatempaava, hauska ja täynnä iloisia yllätyksiä sekä sattumuksia. 

Humanophones (FRA)

Ranskalainen viiden hengen ryhmä Humanophones tekee ”body pop”-musiikkia. He tuottavat mitä monipuolisinta ääntä, täysin ilman instrumentteja. Käyttäen kehoaan - body percussionia, beatboxausta ja moniäänisiä harmonioita - Humanophonesin esityksessä on groovea, energistä laulua, tanssia, runoutta ja huumoria, joka ei varmasti jätä kylmäksi!

 

 

Cantores Minores (FIN)

Cantores Minores - Helsingin Tuomiokirkon Poikakuoro (Perustettu vuonna 1952) on Suomen suurin ja ammattimaisin poikakuoro ja kuorokoulu, joka toimii poikien ja nuorten miesten musiikillisena ja henkisenä kasvattajana pääunkunkiseudulla. Cantores Minores on Kuuluisa Ericeisesti Bachin, Händelin ja Mendelssohnin sour kirkkomusiikkiteosten produktioistaan ja ammentaa inspiraationsa vahvasti saksalaisesta luterilaisesta poikakuorotraditiosta. Cantores Minores-Cuorón Taiteellisena johtajana ja -musiikkiopiston rehtorina toimii musiikin tohtori, chapelist Hannu Norjan.

 

 

 

 

 

 

 

 


AJANKOHTAISTA

Vuoden 2019 pääesiintyjät:

Cantores Minores (FIN)                Double Date (USA)         Humanophones (FRA)      Lastenooppera Tuhkimo (FIN)  Philomela (FIN)

 

 

 


Liput Anna palautetta Facebookissa Yhteystyökumppanit & sponsorit