16.-19.5.2019
        Fin | Sv | Eng 

                                                       
WORKSHOP 2019:                                  AVOIN LUENTO 2019:

LAUANTAI 18.5.2019 KLO 10-12, Kaupungintalo, Kamarimusiikkisali

KEHOMUSIIKKI-TYÖPAJA HUMANOPHONESIN REMI LECLERCIN KANSSA

Remi Leclerc on Humanophonesin perustaja ja taiteellinen johtaja. Remin workshop on sekoitus tanssia, monikulttuurista Body Groovea ja orgaanista musiikkia. 

Ihmisen keho lienee vanhin musiikki-instrumentti. Joukko ääniä voi muuttaa kehon rytmiseksi instrumentiksi kuten taputus reisiin, kielen ja  sormien naksutus, laulaminen sanoilla ja viheltely. Tässä harjoituksessa on mahdollisuus kehittää rytmikäsitystä ja koordinaatiota hauskan ja progressiivisen lähestymistavan kautta.

Sisältö:

  • kehon äänten löytäminen, opi kehorytmiikan perustekniikat
  • kehon keskittäminen, kävellessä työstäminen, pelien koordinaatio
  • polyrytmit & polyfoniset, Circle Songs
  • Body funk Grooves, koreografiset rutiinit

Kieli: ENG

 Ilmoittautuminen: yvonne.strom@vaasa.fi

        

PERJANTAI 17.5.2019 KLO: 10-12, Vuorikeskus

Laulusta voimaa läpi koko elämän!

Luento on tarkoitettu sekä palvelutalon asukkaille, että ikäihmisten toiminnasta kiinnostueille. Marjukka Riihimäki kertoo työstään ikäihmisten kanssa, ja siitä millainen vaikutus laulamisella ja musiikilla on esimerkiksi muistisairaaseen ihmiseen. Hän laulattaa yleisöä myös luennolle.

Marjukka Riihimäki on tehnyt pitkän ja näyttävän uran nuorten laulajien ja naiskuorojen parissa. Hänen panoksensa naiskuorolauluun on ollut erityisen merkittävä. Marjukka johtaa Grex Musicuksen lisäksi Philomelaa ja asumispalvelukeskus Wilhelmiinan Laulusta voimaa -kuoroa. Hänelle myönnettiin musiikkineuvoksen arvo vuonna 2009 ja kulttuurirahaston suurpalkinto keväällä 2019.

Kieli: FI


Liput Anna palautetta Facebookissa Yhteystyökumppanit & sponsorit